Поділитись:

Лучан просять засвідчити підписи за відкликання депутатів міськради

Середа, 09 серпня 2017, 12:10
Лучан просять засвідчити підписи за відкликання депутатів міськради

У Луцьку зібрали необхідну кількість підписів, аби відкликати п'ятьох депутатів міськради: Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Відповідно до процедури, визначеної законом, підписні листи разом із необхідним пакетом документів передані до Луцької міської виборчої комісії. Про це у спільноті "Громадська ініціатива: "Депутати, на вихід" повідомив депутат Луцькради, офіційний представник ініціативної групи Артем Запотоцький.

Як повідомляв голова виборчої комісії Леонід Будцев, процедура відкликання депутатів місцевих рад передбачає залучення до перевірки підписів відділ реєстру виборців та правоохоронних органів. Відтак комісія ухвалила рішення звернутися до цих структур з відповідним проханням.

Натомість Артем Запотоцький зазначив, що до сьогодні Луцька міська виборча комісія не змогла зібратись та здійснити перевірку підписів лучан. Самоусунувся від перевірки й міський Державний реєстр виборців.

Тому він закликає лучан, які поставили свій підпис за відкликання депутатів Луцькради, прийти до Луцької міської виборчої комісії, яка розташована в приміщенні Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького 19) в будні дні з 8:30 до 17:30 та підтвердити в присутності членів комісії та представника правоохоронних органів достовірність відомостей, зазначених у підписних листах, та достовірність підписів, що були поставлені.

Також депутат просить лучан звернутися до міського Державного реєстру виборців, який розташований в приміщення Луцької міської ради на першому поверсі, з вимогою дати виписку з реєстру про реєстрацію виборця. Ці виписки Артем Запотоцький просить надіслати йому на адресу: 43000 м.Луцьк, вул. Пржевальського, 1а.

Надрукувати
мітки:
коментарів