Поділитись:

У Луцькому замку лунатиме джаз

Понеділок, 24 липня 2017, 14:55

Лучан та гостей міста запрошують на Х Міжнародний джазовий фестиваль "Art Jazz Cooperation 2017", який відбудеться 25-27 серпня.

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З'їзд європейських монархів, – повідомляють організатори.

Цьогорічна неймовірна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів з восьми країн світу, зокрема запальні мотиви від першого українського сальса-оркестру "Dislocados", музичні емоції від всесвітньо відомого виконавця блюзу Кіта Данна, а також можна буде почути загадкову і космічну Катю Чілі та вперше в Україні прозвучить блюз від німецько-японсько-українського колективу "РодеоФМ" та ще багато неймовірної музики.

В рамках фестивалю заплановано, окрім музичної частини, фотовиставка з попередніх фестивалів, відкриття якої відбудеться 23 серпня о 14:00 в галереї мистецтв ВОНСХУ. Також на території замку заплановані цікаві культурні ексклюзиви, майстер-класи від художників, гончарів та ще багато цікавих сюрпризів.

Ведуча – Наталка Войтович.

До 24 серпня можна придбати квитки за найменшою ціною: 60 грн на один день або 150 грн – на три дні.

В день фестивалю ціна на квиток – 100 грн за один день.

Кількість місць обмежена.

Частину коштів спрямують на благодійність.

Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua або за телефоном: 066 – 000 – 07 –54.

Або в касах м. Луцька: музичний магазин "Кобза", вул. Стрідецька, 31 та музичний магазин "Медісон", вул. Лесі Українки, 17.

Початок – 25-27 серпня о 18:00 год. на території Луцького замку.

Надрукувати
мітки:
коментарів