Поділитись:

У Луцьку відкрили оновлений "City Park" (фото)

Субота, 01 липня 2017, 18:10

Соціальний проект "City Park" продовжує розвиватися: на його території офіційно відкрили універсальний спортивний майданчик, галерею вуличного мистецтва – "4/8 Gallery", встановили столи для пін-понгу та дизайнерські лавки.

Урочиста подія відбулася у суботу, 1 липня.

"У мене особливий день: рекреаційна зона "City Park" продовжує свій розвиток, ми відкриваємо нові об'єкти. На ці речі мене надихаєте ви, я щодня бачу тут нові обличчя відпочивальників та небайдужих людей, які приходять та дають поради", – каже меценат Андрій Покровський, за кошти якого відбувається розбудова та утримання "Сіті Парку".

В Андрія Покровського особливий день: відкриття оновленого В Андрія Покровського особливий день: відкриття оновленого "Сіті Парку"

Також, Андрій Покровський подякував депутату Волинської обласної ради Святославу Кравчуку, який в часи роботи заступником Луцького міського голови сприяв розвитку "Сіті Парку".

Зліва-направо: Святослав Кравчук, Андрій Покровський, Тарас Шкітер><span class=Зліва-направо: Святослав Кравчук, Андрій Покровський, Тарас Шкітер

Бізнесмен зауважив, що завжди готовий підтримувати ініціативи, які сприятимуть розвитку міста.

"Кілька років тому у молодих та талановитих місцевих художників з'явилася ідея "4/8 Gallery". Вони просто хотіли щось робити для розвитку міста та поширювати свою творчість. Ми домовилися, що на території "Сіті парку" вони зможуть щомісяця проводити виставку своїх робіт", – пригадує депутат Луцькради Андрій Покровський.

"4/8 Gallery"

Окрім розбудови території та встановлення спортивного майданчику, меценат також фінансуватиме весняно-літні секції з різних видів спорту для дітей.

"Кожна дитина зможе прийти і навчитися тут грати футбол, баскетбол, волейбол, пін-понг та теніс, а батьки будуть спокійні", – каже благодійник.

Меценат також фінансуватиме весняно-літні секції з різних видів спорту для дітей><span class=Меценат також фінансуватиме весняно-літні секції з різних видів спорту для дітей

Андрій Покровський підкреслив, що вболіває за здорову та інтелектуальну націю та закликав усіх небайдужих долучатися до розвитку міста.

"Я не єдиний меценат, який робить подібне і не хотів би перебирати на себе всі лаври. Закликаю усіх, хто має можливість та певні статки, долучатися та розбудовувати наше місто", – зазначив депутат.

Чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу назвав "City Park" секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук, який прибув на офіційне відкриття разом із заступниками Луцького міського голови Костянтином Петрочуком та Григорієм Пустовітом.

Секретар Луцькради Ігор Поліщук...><span class=Секретар Луцькради Ігор Поліщук...

...який прийшов прийшов разом із заступниками міського голови Костянтином Петрочуком та Григорієм Пустовітом><span class=...який прийшов прийшов разом із заступниками міського голови Костянтином Петрочуком та Григорієм Пустовітом

"Я дуже радий, що в Луцьку є люди, які роблять такі цікаві проекти. Дуже важливо щоб діти займалися спортом та знайомилися тут, а не в підвалах. Дякую, Андрію Володимировичу за небайдужість до нашого міста та здоров'я лучан. Якби в нашому місті було б побільше таких соціально-відповідальних бізнесменів – все стало б добре", – сказав Поліщук.

Подякували депутату й місцеві жителі в особі Ольги Волошиної.

"Ми продовжуємо відновлювати колись найбільш захаращений куток Луцька. Наш меценат, депутат Андрій Покровський не шукає легких шляхів: він робить картинку з найскладнішого. Ми разом з ним та його командою будуємо Луцьк європейський", – зауважила представниця громади.

Сказавши по кілька слів, Андрій Покровський та Ігор Поліщук зайшли на новий спортивний майданчик, де меценат кинув жереб, щоб визначити, яка футбольна команда розпочинатиме гру.

Окрім футбольного матчу, відбулася також баскетбольна "сутичка" між ветеранами та луцькими студентами. Паралельно з ними, любителі пін-понгу, насолоджувалися грою у настільний теніс.

Тим часом, депутат Андрій Покровський спілкувався зі своїми виборцями.

Андрій Покровський зі своїм помічником Тарасом Шкітером дощу не боялися та спілкувалися з лучанами, поки на полі йшла гра.><span class=Андрій Покровський зі своїм помічником Тарасом Шкітером дощу не боялися та спілкувалися з лучанами, поки на полі йшла гра.

У підсумку, незважаючи на дощ, свято вдалося і Луцьк тепер має ще кращий європейський "City Park".

Надрукувати
мітки:
коментарів