Поділитись:

Волинська "Солідарність" відкликає трьох депутатів Луцькради

Субота, 25 лютого 2017, 14:27
Волинська

24 лютого у Луцькій міській раді трапився безпрецедентний випадок: депутати нахабно проігнорували два пленарних засідання. Одне з питань, яке вони мали розглянути – визнання факту смерті Луцького міського голови Миколи Романюка. Однак, депутати навіть у пам'ять про світлу людину, яка все своє життя працювала на благо містян та чимало зробила для Луцька, вирішили відстоювати власні інтереси й не поступились амбіціям.

Не розглянули вони й жодне з питань, які безпосередньо пов'язані з життєдіяльністю міста, тим самим показали, що працюють не задля жителів Луцька, тобто своїх виборців, – пише прес-служба "Солідарності".

Партія Блок Петра Порошенка "Солідарність" висловлює обурення з цього приводу та закликає політичні сили до конструктивної робити.

Окрім того, у цій не простій ситуації багато людей показали своє справжнє обличчя. Саме тому партія Блок Петра Порошенка "Солідарність" заявляє про те, що Євгеній Ткачук, Андрій Авраменко та Олександр Козлюк відтепер не асоціюються з партією. Офіційно повідомляємо про те, що ми не вважаємо їх своїми членами партії та членами фракції "Солідарність" в Луцькій міській раді. Партія не несе жодної відповідальності за деструктивні дії чи висловлювання даних осіб.

Відступники: Андрій Авраменко, Олександр Козлюк, Євген ТкачукВідступники: Андрій Авраменко, Олександр Козлюк, Євген Ткачук

Ці депутати, пройшовши у раду під брендом найбільшої й найрейтинговішої президентської політичної сили, зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям. Переконані, що й лучани зроблять для себе відповідні висновки!

Своєю чергою повідомляємо про те, що партія розпочинає процес відкликання вищезгаданих обранців, аби позбавити їх депутатського мандату.

Ситуацію, яка склалась у Луцькій міській раді слід розцінювати, як передчасний початок виборчої кампанії на посаду міського голови. Вважаємо такі дії неприпустимими та закликаємо усіх, хто хоче працювати для міста, а не на олігархів, які планують узурпувати владу, сісти за стіл переговорів, аби вийти з політичної кризи та розпочати вирішувати нагальні проблеми лучан.

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
20 жовтня 2023
12:12
16 жовтня 2023
31 серпня 2023
23 серпня 2023
09 серпня 2023