Поділитись:

Де та за скільки в Луцьку можна одружитися за добу

Середа, 18 січня 2017, 15:00
Де та за скільки в Луцьку можна одружитися за добу

Пілотний проект Міністерства юстиції "Шлюб за добу" з кінця грудня 2016 року діє в Луцьку.

Тепер охочі взяти шлюб у Луцьку можуть зробити це лишень за одну добу, не чекаючи 30-денного терміну між заявою і реєстрацією знакової події.

Про це у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" повідомила заступник начальника головного територіального управління юстиції у Волинській області з питань державної реєстрації Ольга Семенюк.

"Наші працівники проводять реєстрацію урочисту, але організатором виступає юридична особа публічного права. У Луцьку виявили бажання бути організатором шлюбу історико-культурний заповідник "Старий Луцьк" (Луцький замок), Волинський обласний музично-драматичний театр та ЦНАП Луцької міської ради. Наречені мають звернутися до них, обрати час та місце проведення, укласти договір із організатором, а після цього вже наш працівник приїжджає та проводить реєстрацію шлюбу", – пояснила вона.

До прикладу, у Луцькому замку реєстрація шлюбу коштуватиме для молодят 1 тисячу гривень. Зі слів Ольги Семенюк, у таких містах, як Львів чи Одеса, аналогічна послуга вартує від 2 500 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів