Поділитись:

Головну муніципалку Луцька можуть покарати за брехню про відпустку

П'ятниця, 16 грудня 2016, 13:31
Головну муніципалку Луцька можуть покарати за брехню про відпустку

Начальниці департаменту муніципальної поліції Юлію Сиротинську надали відпустку у зв'язку з викликом на навчання у Львівському відділенні Інституту державного управління при Президентові України.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук звинуватив муніципалку в тому, що вона використала оплачувану відпустку не за призначенням, адже замість навчання відвідала Прагу і Берлін.

У відповідь Юлія Сиротинська запевнила, що складала іспити екстерном в межах навчального процесу. До того ж, зазначила муніципалка, у вересні справлялася з навчанням без відпустки. Сиротинська переконана, що такі звинувачення пов'язані з демонтажем незаконно розташованого гаража, у якому перебувало авто (після ДТП), що перебувало у розшуку.

У Львівському відділенні Інституту державного управління при Президентові України зазначили, що студентка Сиротинська дійсно мала складати іспити та заліки із 7 до 22 листопада, однак на сесії її не було, і вона має академічну заборгованість. Про це йдеться у відповіді навчального закладу на запит журналістів ТРК "Аверс".

Головну муніципалку Луцька можуть покарати за брехню про відпустку

У Луцькраді про це вже знають і запевняють, що покарають Сиротинську.

"Такі речі не можуть бути прийнятними. Ми з цього приводу будемо ухвалювати відповідні рішення у вигляді дисциплінарного стягнення. Це може бути догана, відстрочка рангу або якесь інше дисциплінарне стягнення", – зазначив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

"Це не є підставою для звільнення чи для пониження посади. Пані Сиротинська достатньо непогано справляється зі своїми обов'язками", - додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
29 лютого 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024