Поділитись:

Лучани відмовилися від виграних 50 тисяч через фальсифікацію

Вівторок, 31 травня 2016, 10:43
Лучани відмовилися від виграних 50 тисяч через фальсифікацію

Станіслав Ольшевський та Юлія Євпак -  ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці»Станіслав Ольшевський та Юлія Євпак - ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці»

Луцькі активісти, які стали одними із переможців у конкурсі громадських ініціатив, відмовилився від виграних на реалізацію проекту коштів на знак протесту.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Юлія Євпак.

Як відомо, ініціатива створення дитячого майданчика для дітей на візочках та з особливими потребами у Центральному парку міста, автором якої є активісти ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці" Станіслав Ольшевський, а також Любава Казмірчук та Юлія Євпак, здобула на реалізацію від міської ради 45 тисяч гривень (загальний бюджет ініціативи – 50 тисяч гривень – Конкурент).

Одначе громадська вирішила відмовитися від цих коштів через конфлікт, що виник навколо громадських ініціатив.

У коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" представник ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці" Станіслав Ольшевський цю інформацію підтвердив.

"Ми сьогодні дуже багато сперечалися між собою та радилися з людьми, що допомагали в різних акціях щодо збору коштів на дитячий майданчик для дітей з особливими потребами та на візочках, і вирішили, що відмовимось від 45000 гривень від міської ради. Мусить бути переголосування за ініціативи за (через) Bank ID. Така офіційна позиція ГО "Інститут волонтерства та громадської співпраці", – сказано у дописі.

Також активістка зазначила, що кошти на майданчик громадська організація збере власними силами, бо "не надіємось на те, що хтось запровадить механізм Bank ID та наважиться відмінити результати".

Надрукувати
мітки:
коментарів