Поділитись:

Біля офісу Волинської митниці заблоковали вхід

Четвер, 07 квітня 2016, 12:38

Біля офісу Волинської митниці 7 квітня продовжуються протести з вимогою відставки в.о. начальника відомства Олександра Шавлака.

Із самого ранку тут вже горіли шини. Пікетувальники заблокували вхід до офісу, – інформує Кордон.

Працівники митниці декілька годин не могли потрапити на робочі місця. Наразі, по одному, їх почали пропускати на офіс.

Таким чином протестувальники хотіли показати владі, що вони налаштовані рішуче, адже саме сьогодні відбувається сесія Волинської обласної ради, на яку пікетувальники подали звернення щодо відставки Шавлака.

На місці події постійно патрулюють працівники поліції.

* * *

Як інформувало раніше ділове видання "Конкурент", нещодавно виконувачем обов'язків начальника Волинської митниці призначили спеціаліста з Чернігова Олександра Шавлака. Багатьох працівників митниці обурив той факт, що з Чернігова він привіз свою команду, а спеціалістів з Волині попередили про скорочення.

Відбулися збори первинної профспілкової організації колективу Волинської митниці ДФС, на яких працівники висловили своє незадоволення політикою нового начальника.

Сам Шавлак пояснив, що людям, яких перевели з Чернігова, він може довіряти та ставити їм будь-які завдання, які виконають сумлінно та чесно.

Згодом у Любомльському районі розпочалася акція протесту підприємців та працівників фірм-перевізників під митницею. Вони заявили, що після призначення Шавлака митні пропускні пункти стали працювати гірше, утворюються великі черги, нібито збільшилася корупція.

Надрукувати
мітки:
коментарів