Поділитись:

Директорка "Ласки" відповіла на закиди журналістів

Середа, 26 квітня 2017, 08:54

Директорка комунального підприємства "Ласка" Дана Новарчук відповіла на закиди журналістів щодо умов на підприємстві.

Про це вона написала у Facebook.

"Щойно прочитала матеріал ВАРу, ні слова правди. Це вже справді причина для судових позовів, аби тільки був час для судів. У чому жахливість фото? Люди увірвались на територію в 9:00 з копійками ранку, прибиральник ледь встиг переодягтись і почав працювати, відкрию всім таємницю – в ночі тварини ходять в туалет, з 18:00 години до 9:00 ранку ніхто вольєри не прибирає, нічного прибиральника в нас немає", – пояснила Дана Новарчук.

Також вона зазначила, що трупи тварин зберігаються в морозильній камері, як і належить. А для їжі є окремий холодильник.

"Зроблено кілька фото товстих, не худих собак (в тимчасових вольєрах – карантину і лазарету – куди, до слова, не можна заходити), якби вони їли фекалії, такими вгодованими не були б", – написала директорка "Ласки".

З її слів, на території є майже 300 тварин. Вольєри для постійного утримання – великі, просторі, триває нове будівництво.

"Це не журналістика – це ганьба і сором, що такі журналісти існують. Я і працівники тричі в третій годині перепитали, чи вони будуть заходити. Панянка Любов розверещалася. А інші сказали, що ми зайдемо потім, здерли з воріт графік відвідин і втекли. Я нічого не повинна показувати поліції, щодо відвідин – є господарський кодекс, який пан поліцай мав би знати, якби вчився десь трохи. На нього, до речі, скарга теж готова – він не виконав покладені на нього службові обов'язки", – заявила Дана Новарчук.

Як пояснила директорка, будь-яке КП має свій графік.

"Це те ж саме, щоб люди б увірвались у водоканал чи спецкомунтранс, чи зайшли до зоопарку не заплативши, або коли він за графіком не приймає людей. Наслідки могли бути катастофічні – нестача води, поломка авто, травмовані люди. Для того і є години дозволені і недозволені. В мене навіть слів немає, наскільки скаверкали правду", – написала вона.

Нагадаємо: журналісти і волонтери знайшли на підприємстві у морозильних камерах, призначених для зберігання їжі для тварин, мішок з трупами тварин.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
13:15
21 березня 2024
11 березня 2024
22 лютого 2024
21 лютого 2024
19 лютого 2024
15 лютого 2024
14 лютого 2024
08:30
13 лютого 2024
12 лютого 2024