Поділитись:

У Ковелі – проблема з підтопленням будинків та вигулом собак

Понеділок, 13 травня 2024, 20:45
У Ковелі – проблема з підтопленням будинків та вигулом собак

У Ковелі мешканці скаржаться на підтоплення будинків, відсутність місця для вигулу собак.

Про це інформує міський голова Ігор Чайка за підсумком особистого прийому громадян.

«Традиційно ковельчани звертаються із проблемами підтоплення будинків та прибудинкових територій. Таких звернень було два. Три питання стосувалися благоустрою та ремонту доріг. Зокрема, мешканка вулиці Фабричної просить прибрати стихійне сміттєзвалище та навести лад на занедбаній території поблизу веслувальної станції. Мешканці Великої Гончарної вкотре звертаються з проблемою систематичного пошкодження дорожніх знаків на цій вулиці. До з’ясування ситуації залучимо поліцію», – пише Чайка.

Очільник Ковеля додає: в одному з колективних звернень власники собак висловили прохання облаштувати майданчик для вигулу їхніх улюбленців. На думку мера, такий майданчик у місті справді потрібний. Для цього шукатимуть можливість створити у Ковелі спеціалізоване місце для вигулу, адже це підвищить рівень безпеки та комфорту як для людей, так і для тварин.

Окрім цього, батьки школярів сіл Городилець і Ружин звернулися із проханням віднайти можливість возити їхніх дітей до школи селища Турійськ. Адже діти звикли до навчального закладу, вчителів. Раніше доїзд дітей забезпечувала Турійська громада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів