Поділитись:

Яку сумку подарувати чоловікові: гайд

Четвер, 09 травня 2024, 14:52
Яку сумку подарувати чоловікові: гайд

Сучасний чоловік завжди намагається слідувати трендам. Ви можете оцінити чоловічі брендові сумки на Invogue, де підібрано сучасні моделі. Але ж за якими критеріями слід вибирати сумку на подарунок чоловікові, розповідаємо.

Загальний стиль

Умовно розділити чоловічі сумки можна на декілька категорій за їхнім стилем. Є такі варіанти:

  • спортивні — мають багато додаткових кишень, великі за розміром;

  • повсякденні — поєднують функціональність і тренди;

  • туристичні — доволі великі, підходять для тривалих поїздок;

  • ділові — необхідні тим, хто працює в офісі.

Обирайте необхідний формат сумки, виходячи з інтересів і потреб конкретного чоловіка.

Форма сумки

Виберіть форму й призначення сумки. Бувають вони такі:

  • клатч — класичний варіант невеликого розміру з декількома функціональними кишенями, в якому можна розміщувати всі необхідні речі як-от документи, телефон, гроші тощо;

  • портфель — підійде для тих, хто працює в офісі чи з документами, він прямокутний, стильного фасону та з продуманою ергономікою;

  • сумка через плече — ідеальний варіант для повсякдення завдяки можливості звільнити руки, має зазвичай вільний каркас і регульований ремінець;

  • сумка на пояс — її ж часто називають бананкою, може бути напівкруглою чи прямокутною, яскравою або стриманою.

Це не всі варіанти сумок для чоловіків, проте вони є основними. Можете оцінити, які сумки вже є у чоловіка, а яких йому об’єктивно бракує.

Колір

Обмежень у дизайні чоловічих сумок немає. Якщо ваш хлопець любить яскраві кольори чи нетипове потішне оформлення, то однозначно підбирайте й сумку в такому стилі. Також можна зупинитися на класичному чорному чи більш вільних коричневому, бежевому тощо.

Для спортивних сумок бажано вибирати не мазкі відтінки (сірий, синій тощо). Зазвичай на такий аксесуар іде чимале навантаження.

Отже, вибір сумки на подарунок для чоловіка потребує індивідуального підходу. Проаналізуйте стиль життя, основні звички людини. А звідси вже вибирайте корисну сумку.

Надрукувати
мітки:
коментарів