Поділитись:

У Луцьку водійка «під кайфом» втікала від патрульних після ДТП (відео)

Вівторок, 07 травня 2024, 14:56
У Луцьку водійка «під кайфом» втікала від патрульних після ДТП (відео)

У Луцьку 26-річна водійка легковика, яка перебувала у стані наркотичного сп'яніння, намагалася втекти від патрульних після того, як скоїла ДТП.

Про це повідомила у телеграмі патрульна поліція Волинської області.

У понеділок, 6 травня, протягом дня патрульні отримали два виклики про дорожньо-транспортні пригоди, які сталися у Луцьку. Заявники повідомили, що водій автомобіля Ford здійснив зіткнення з їхніми легковиками та втік з місця автопригоди.

Невдовзі на проспекті Соборності інспектори виявили автомобіль, на який вказали громадяни. Поліцейські увімкнули проблискові маячки, щоб зупинити легковик, однак водій проігнорував це та продовжував набирати швидкість, порушуючи ПДР та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Зрештою, автомобіль наздогнали у дворі будинку на проспекті Перемоги. З'ясувалося, що легковиком керувала 26-річна водійка. Під час спілкування інспектори виявили у жінки ознаки наркотичного сп’яніння. Щоправда, від проходження огляду у медичному закладі вона відмовилася. 

Також в салоні авто перебував чоловік, який попередньо вчинив дві ДТП. В ході перевірки документів поліцейські помітили, що й у нього є ознаки сп’яніння. Чоловік заявив, що вживав алкоголь після автопригоди.

У Луцьку водійка «під кайфом» втікала від патрульних після ДТП (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів