Поділитись:

Луцька блогерка, яка переїхала в США, розповіла, як сварилась із сусідами (відео)

Вівторок, 07 травня 2024, 09:36
Луцька блогерка, яка переїхала в США, розповіла, як сварилась із сусідами (відео)

Блогерка з Луцька Марина Антонюк, яка переїхала до Сполучених Штатів Америки, розповіла про конфлікти із сусідами.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці у Tik-Tok.

«Ну, шо розказую, як ми сваримося в Штатах з нашими американськими сусідами. Ми живемо в апартментах, за які платимо $2 500 і трошки щомісяця. Знімаємо в гарному, спокійному районі. Але де б ти не жив, сусідів складно підібрати під свої параметри. Отже, наша квартира з видом на смітник. І ми вже навіть звикли до цього гуркотіння в день і постійного викидання сміття. Але один з сусідів взяв за традицію прибирати своє робоче авто у нас під вікнами. І це вже пізнього вечора після 10-ї години, коли Мішель (донька пані Марини, – ред.)», – розповідає блогерка.

Вона додає, що через сусіда і гуркіт, який той спричиняє, дочка було лякалася. Тому чоловік пішов розбиратися з цим. Проте, як зазначає Марина, попрямував він не до сусідів:

«Вова пішов розбиратися. Але не до сусіда у двері. У Штатах такого робити не можна, бо не знаєш, хто тебе чекатиме за дверима. е питання безпеки. Тому ми звернулися із листом-проханням до спеціально навчених людей. І це співробітники апартментів», – каже Марина Антонюк.

Луцька блогерка, яка переїхала в США, розповіла, як сварилась із сусідами (відео)

З її слів, працівники дуже швидко зреагували, бо ж після цього сусід навіть почав паркувати авто в іншому місці й сім'я не чує брязкання серед ночі.

«Якщо в Америці у вас до когось виникають питання або вам щось не подобається, робіть так, як роблять американці. Підозріле авто під паркінгом вашого дому – дзвоніть 911. Або взагалі якщо вам щось не подобається або створює дискомфорт, не мовчіть про таке. Дзвоніть тим, хто за це відповідає. В США є купа служб. Ця країна розрахована на комфорт і безпеку та спокій, якщо ти цього шукаєш. Тому відстоювати свої права тут легко. Інколи треба убти наполегливим, але все ж таки це працює», – підсумувала блогерка.

Нагадаємо: нещодавно блогерка з Луцька Марина Антонюк прихистила у своїй квартирі аж 15 курей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів