Поділитись:

Отруєння дворічної дитини в Луцьку: що відомо про сім'ю хлопчика

Субота, 04 травня 2024, 08:00
Отруєння дворічної дитини в Луцьку: що відомо про сім'ю хлопчика

У Луцьку померло дворічне маля. Попередня причина смерті – отруєння невідомою речовиною.

Як з’ясувалось: родина, де сталась трагедія перебуває в полі зору соціальних служб, і туди частенько навідується поліція. У день до того часу, коли сталась біда, туди навіть приходили представники соцслужби, втім нічого підозрілого не побачили, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс». 

Отруєння дворічної дитини в Луцьку: що відомо про сім'ю хлопчика

Поліцейські опитали 24-річну матір дитини, яка сказала, що в обідню пору лягла з дитиною спати, а коли прокинулася, то дитина була без ознак життя. Відомо також, що подружжя разом зі знайомими того дня вживали алкоголь.  

Сусіди нажахані тим, що сталося. Кажуть, молода сім'я частенько вживає алкоголь. Буває, до неї викликають патрульну поліцію. 

У соціальній службі кажуть, що на обліку сім'я була ще після народження їхньої першої дитини, зараз хлопчику 4 роки. Останнє відвідування соцслужб було в день, коли трапилася трагедія: тоді, кажуть, діти були нагодовані, а мама була твереза. 

Тим часом в суді розглядають справу про нанесення тілесних ушкоджень, де потерпілим є померлий дворічний хлопчик, а обвинуваченим – його батько. До того ж він притягався до відповідальності у стані наркотичного спяніння та насилля стосовно дружини. Мама теж має адмінпротокол. 

Нині відомо, що старшого сина відправили до обласної лікарні. Ймовірно, далі його тимчасово відправлять у дитбудинок. 

Наразі поліція відкрила провадження про смерть дитини через нещасний випадок. Втім коли експертиза встановить, якою саме речовиною отруївся хлопчик, статтю можуть перекваліфікувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів