Поділитись:

Волинська зірка YAKTAK випустив щемливу пісню про безмежність, мудрість і вічність

П'ятниця, 03 травня 2024, 15:32
Волинська зірка YAKTAK випустив щемливу пісню про безмежність, мудрість і вічність

Співак зі Старої Вижівки, ща на Волині, Ярослав Карпук (YAKTAK) випустив новий трек із харківським артистом CKAYA.

Про це розповідають у команді волинського виконавця. 

«Небо» – наша спільна композиція зі CKAYA. Ми написали її дуже швидко, тому що у нас вийшла крута синергія. Цей трек мотивує рухатися вперед, всупереч погодним умовам та будь-яким життєвим труднощам. Небеса завжди вкажуть нам правильний шлях», – коментує YAKTAK.

CKAYA та YAKTAKCKAYA та YAKTAK
 

Як додають у повідомленні, у пісні небо символізує безмежність, мудрість і вічність. А ще – це свідок усіх наших радощів і болю. У треку воно стає найкращим другом і порадником головного героя, який переживає всі падіння та злети. Він звертається до небес з проханням провести його «до мрій напролом», щоб перешкоди його не зупинили. Він вірить, що завтра буде краще, і саме небо допоможе знайти правильний шлях.

«Небо – це те, що завжди з тобою, варто лише подивитися вгору. Небо – це гарний образ, який дарує емоції. Небо – це найкращий психолог. Небо вміє тримати секрети. І лікує лише тому, що воно є», – додає CKAYA.

Зауважимо, що спільну пісню виконавці записати завдяки конкурсу,  в якому здобув перемогу CKAYA. Головним призом і стала можливість дуету з YAKTAK. Почути неймовірну пісню можна за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів