Поділитись:

«Барани так граються»: у Рівному двоє молодиків побилися з тваринами (відео)

П'ятниця, 03 травня 2024, 15:45
«Барани так граються»: у Рівному двоє молодиків побилися з тваринами (відео)

У Рівному двоє молодиків у парку «Оствиця» били тамтешніх тварин – за їхніми словами, вони не хотіли завдавати шкоди тваринам, адже «барани так граються».

Про це інформують «Рівненські новини».

У четвер, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення від адміністрації парку «Оствиця», що напередодні двоє молодиків били тамтешніх тварин.

Розшуковими заходами, зокрема й за допомогою камер відеоспостереження системи «Безпечне місто» місцевої муніципальної варти, правоохоронці встановили правопорушників. Ними виявилися 20-річний житель Сарненського району та 19-річний житель Тернопільщини, які нині мешкають у Рівному.

Хлопці пояснили, що не мали наміру кривдити тварин, а коли побачили відео в соцмережах, звернулися до адміністрації парку. Втім, там повідомили, що вже написали заяву у поліцію. Тим часом на їхній слід вийшли і правоохоронці: встановили та поспілкувалися з їхніми знайомими. Тож наступного дня порушники самостійно прийшли у поліцію.

Після з’ясування усіх обставин інспектори ювенальної превенції склали на них адміністративні протоколи за дрібне хуліганство за статтею 173 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів