Поділитись:

Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)

П'ятниця, 03 травня 2024, 11:41
Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)

Луцький зоопарк поділився результатом сезонного озеленення й кличе у гості.

Відповідні світлини опублікували на сторінці комунального підприємства у фейсбук.

«Не втомлюємося ділитися з вами нашою красою. Адже любимо те, що робимо. Тому результат сезонного озеленення – то територія, яка точно є шматочком раю в Луцьку, де можна хоч на трохи розвіятися від щодення, у кожній хвилині якого – війна», – пишуть на сторінці.

У дописі додають, що бути в ресурсі – важливо. Й у зоопарку його можна відновити, розчинившись у природі, милуючись різного кольору і розміру рослинами та спостерігаючи за тваринами.

Заклад працює без вихідних, тому щодня, з 10:00 до 20:00, вони кличуть на гостину. Разом з тим працівники просять врахувати, що каси працюють до 19:00. Вартість квитків:

  • 140 грн дорослий;
  • 60 грн дитячий;
  • 100 грн пільговий (пенсіонери за віком та студенти за наявності відповідного посвідчення);
  • 350 грн сімейний (2+2).

Для організованих груп дітей вартість квитка – 50 грн. Один дорослий на 10 дітей має право безоплатного входу. Якщо потрібна екскурсія, то необхідно домовлятися зазделегідь. Ціна екскурсії – 400 грн.

Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото)Луцький зоопарк запрошує подивитися на шматочок раю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів