Поділитись:

Сотні пар одружилися просто неба під час повного сонячного затемнення (відео)

Середа, 10 квітня 2024, 02:23
Сотні пар одружилися просто неба під час повного сонячного затемнення (відео)

У Расселвіллі, штат Арканзас, США, 350 пар одружилися під час повного сонячного затемнення. 

Про це повідомляє ABC News, – пише ТСН.

Акція Elope at the Eclipse відбулася 8 квітня на фестивалі Total Eclipse of the Heart. Пари заплатили 100 доларів за доступ до фестивалю, а також отримали тост за молодят, церемоніймейстера і весільний торт, натхненний космічною тематикою.

Пам'ятна церемонія завершилася за декілька хвилин до повного сонячного затемнення, яке створило тонку смужку світла навколо Місяця, що нагадувала каблучку в небі.

Один із учасників групового весілля Кіган Райт розповів, що коли почув про подію, то зрозумів, що не може упустити таку можливість, яка буває раз у житті.

Райт розповів Good Morning America, що запропонував цю ідею своїй нареченій Кортні Ружо і вона її підтримала.

«Вона хотіла чогось більш традиційного. Це зайняло деякий час, але я нарешті переконав її одружитися під час затемнення», – поділився він.

«Це набагато більше, ніж я собі уявляла. Від цього перехоплює подих. Це не схоже ні на що, що я коли-небудь бачила раніше», – зазначила Кортні. «Я знаю, що постійно використовую це слово, але ніщо інше не може описати це. Я була найщасливішою в житті, і пережити це разом з ним – це дійсно неймовірно».

Пара також поділилася, що святкуватиме медовий місяць на острові Сент-Круа, що входить до складу Віргінських островів США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів