Поділитись:

На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото)

Середа, 27 березня 2024, 14:17
На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото)

У Рівненській області вночі невідомі кинули гранату Ф-1 у двір будинку очільника міської громади, а ще одну «ефку» підклали під його службове авто.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

У ніч на середу, 27 березня, близько 4:00, 35-річний житель Костополя – очільник міської громади, повідомив у поліцію, що біля свого будинку чув вибух.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом місцевого відділення поліції та Головного управління, працівники служби вибухотехнічного відділу й криміналістична лабораторія.

Поліцейські встановили, що внаслідок вибуху, який стався близько 3:00, були пошкоджені ворота приватного будинку та службовий автомобіль Skoda Fabia, що був припаркований на вулиці за парканом

Під час обстеження території вибухотехніки виявили уламки від розірваного боєприпасу: попередньо, це була граната Ф-1.

Крім того, під колесом легковика поліцейські виявили ще одну таку гранату із запалом.Фахівці привели її у безпечний стан.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 352 (умисне знищення або пошкодження майна, що належить службовій особі чи громадянину, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, вчинене шляхом вибуху) та за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Поліцейські розглядають різні версії скоєння злочину, зокрема й пов’язані з виконанням посадовцем службових обов’язків. Зловмисника встановлюють.

На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото)На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото)На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото)На Рівненщині міському голові кинули гранату в двір, ще одну поклали під авто (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024